Husker du at jeg klarte å finne ut hvem som vant EM, og dermed klatre opp på blekksprutnivå når det kommer til fotballkunnskap? Det husker jeg.  Og derfor tenkte jeg at jeg kunne bruke samme metode på Tippeligaen! Det er jo litt slitsomt å gå rundt og vente helt til sesomgavslutningen, så la meg avsløre vinneren med en gang. Her kommer en objektiv gjennomgang av hvem som sannsynligvis vil vinne, utelukkende basert på hvor koselig treneren ser ut.

La oss starte med Strømsgodsets trener Ronny Deila

Ikke stort annet å si enn HAH! Det er liten tvil om at Strømsgodset er sjanseløse.

Så er det klart for Rosenborgs trener Jan Jönsson. Eller Janne, som folk insisterer på å kalle ham. Det synes jeg er rart (Janne er jo et damenavn!)

Harrusett for en sjarmis! Hvis ikke de smilerynkene får deg til å bli varm om hjertet, nei da vet ikke jeg. Og morsom er han også. Det liker jeg!

Og til slutte har vi Moldes trener Ole Gunnar Solskjær

For en suuuuurfis! Til og med når han drikker vann!

Så da er det vel ingen tvil om at vinneren av Tippeligaen i år blir

HURRAAAA!

(Var jeg overbevisende nok? Fy søren så redd jeg er for Molde. Hvorfor må de ha selveste  Babyface som trener, det her er krise! Aner du hvor vanskelig det er å finne bilder av Ole Gunnar Solskjær hvor han ikke ser ut som noe man får lyst til å klemme og/eller spise opp? Evigheter! Argh. Men det skal gå! Rosenborg vinner. Janne har tross alt noen jæskla gode smilerynker å stille opp med…Og han bor i Trondheim. Er det noe trøndere og Trondheim er, så er det koselig!)


2 svar til “Tippeligaen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: