Vi dro tilbake til museet, og så var det stengt igjen! Nettsiden og faktiske åpningstider har tydeligvis ingen sammenheng, så da får jeg vente til neste Barcelona-tur. Superskuffa. Og det stopper ikke der. Vi dro nemlig til kloakkmuseet i et forsøk på å fylle opp museumskvota, og så var det også stengt! Jeg skjønner ikke hva som foregår, museer og jeg bruker jo å være venner! Venner som gjør narr av hverandre (kanskje mest én vei), men likevel venner. Har du kanskje tenkt deg til Barcelona snart? Da blir jeg med! Hvis du har en kjempestor koffert som du får ta med inn i flyet og gi eget sete så kan jeg jo bare lure meg med i bagasjen!

Nå har vi kommet tilbake, og lillebror har dratt opp  til Trondheim. Som en ekte Øverland har jeg selvfølgelig gått rundt og vært trist i hele dag (har du fulgt med en stund her inne og har superhusk, så husker du kanskje at mamma gråt da hun måtte bytte vaskemaskin. Så der er vi). Hvis du er interessert i vite mer om turen eller  faktisk liker å se på andres feriebilder, så kan du jo trykke deg inn her!

Konklusjonen fra turen er at Barcelona er veldig bra, noen ganger ender man opp med svamp når man skulle ha teskje, lillebror er best, og jeg er vanvittig lettpåvirkelig når det kommer til humor. Truls elsker Kompisen til Lars, og til tross for sterk skepsis fra min side, holder jeg nå på å le meg ihjel av småpratingen om Lady Gaga (spol frem til 2:32 om du vil høre). Nå skal jeg ha en intensiv Arrested Development-helg for å veie opp. Og heldigvis finnes det fortsatt museum i Oslo som jeg ikke har skrevet om. Det er bare å vente, du kan til og med få være litt spent, om du vil.


2 svar til “Stengt”

  1. Dårlig hjort av Barcelonen 😦 Håper det går bedre neste gang!
    Ps: ❤ all prat før rap som kommer fra Lars' kompis. Truls har god elsk (den siste setningen her føltes litt forferdelig å ha skrevet, etter å ha tenkt meg om).

    • Jeg lo av det som står i parantesen, men så kom jeg på at jeg kjenner Truls, og da gikk jeg over til å rynke på nesa. Det er mulig du blander ordet «elsk» med «humor». Vennligst hold meg oppdatert på fremtidige konsekvenser hvis det skjer igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: