Tonje og Truls på tur!

Da er vi her! Og som du ser har vi allerede den perfekte forvirra turist-looken.  Vi sto opp klokka 8(!) i dag og dro på stranda. For å underholde oss hadde vi tatt med strandtennis, og vet du hva rekorden ble? Trykk deg inn og sjekk! Spennendeeeeee!

Den ble…7. Jepp. 7. Mr. Håndballspiller og meg (som også har 7 år med håndball på baken, men det må kanskje nevnes at jeg spilte strek for å kunne gjemme meg bak forsvaret til det andre laget) klarte den nette sum av syv slag. Vi ble så flaue at vi ga opp og tuslet opp til strandsengene mens vi mumlet noe om vind og bølger.

Vi har også rukket å løpe rundt i en labyrint i dag. Stas!

Vi bestemte oss for å gjøre det til en konkurranse.

Som med strandtennis er det viktig å ha fokus på deltakelse heller enn resultat (Truls vant).

Vi fikk komme inn gratis, så det var jo fint. Vi er ikke helt sikre på hvorfor vi var de eneste som slapp å betale, men det kan ha noe å  gjøre med den nye solkremen vi kjøpte på veien dit. Det er sånn fancy olje som vi ser alle her bruker (men med faktor 20, selvfølgelig). Det vi ikke visste var at dette er noe utrolig kliss, og når vi smører oss inn ser vi ut som skinnende og gjennomsvette snegler. Den stakkars vakta så bekymret på oss og tenkte vel vi var døden nær der vi sto og svettetglinset.

Vi har også rukket å ta en istest! Dagens is var intet mindre enn Mojito-is:

Heldigvis for deg går det an å gjenskape smaken på denne isen på en enkel måte. Det du må gjøre er å gå ut på do, finne håndsåpa og sprute en generøs dose inn i munnen. Så kan du svelge, om du vil. Ikke en kjempesuksess, altså, men en god unnskyldning til å kjøpe en ny is i morgen.

Så tenkte vi å avslutte med et av de viktigste tipsene fra Barcelona som du noen gang kommer til å få. Følg nøye med nå: uansett hvor sliten, tørst og utsultet du måtte være, så må du ikke finne på å deise stumpen din ned på denne typen overflate:

Spesielt ikke hvis du har på en tynn bomullskjole eller lignende. Da kan det nemlig godt hende at du brenner av deg rumpa, og det hadde jo vært dumt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: