Ikke si det til politiet

«La oss finne på noe bøll!» utbrøt Siv, mens hun så seg rundt og smilte lurt. Vi hadde gått tom for ting å finne på i regnet, etter et timeslangt besøk på Tollmuseet (post om det kommer).  Jeg syntes det var en strålende idé, og vi prøvde å komme på forslag til hva vi kunne gjøre. Det mest bøllete vi noen gang har gjort var  å sette en kjempestor blomsterkrukke foran en dør en gang i fjor, så det bugnet ikke over av ideer. Vi kom bare på én god idé, men bølleinitiativtakeren feiga ut, så da dro vi heller på godteributikken på Bislett. På vei tilbake, i en fin blanding av sukkersjokk og hetetokt, ble vi plutselig forvandlet til pøbelunger. For vet du hva vi gjorde? Dro på slang! Håjadda! Eller, det var egentlig bare jeg som dro på slang, og så tok Siv bilder av det. Men jeg er ganske sikker på at det ikke er lov til å ta bilder av folk som går på slang uten å gripe inn. De kirsebærene var ikke mine, og jeg spiste TO stykk! Er sannelig ikke rart Siv kalte meg Bølla Pinnsvin etterpå. Hun er en kunstner med ord, den jenta!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: