Creme Chocolat

Jeg har prøvd en ny is! Den heter Creme Chocolat, med sjokolade og bringebær. Jeg skulle egentlig kjøpe Royal hasselnøtt, men Ida insisterte på at Creme Chocolat er så god at den var verdt å prøve. Så da gjorde jeg det. Tradisjonen tro stiller jeg også med et bilde av (50% av) isspisepanelet. Den andre halvparten ble tvunget til å ta bilde.

Til tross for Idas skryt ved isdisken, kom vi begge  frem til at vi ikke var særlig imponert etter noen tygg. Konklusjon:

«Litt for mye sjokolade» -Ida 26 år og 17 dager.

Dette er et utsagn jeg sjeldent kan stille meg bak, men heller vanilje enn tam sjokolade, ass. Tommelen opp for bringebæra, men den ser jo fryktelig kjedelig ut, da. Og ispapiret roper 1997, på en liksomekslusiv måte. Buuuuu! Jeg vil ha farger og rare former! Sånn, da ble valget ditt ved isdisken enda enklere.

Har du forresten sett den her?

Ser jo helt forferdelig ut. Den må definitivt testes!


2 svar til “Creme Chocolat”

  1. Jeg syns du overdriver hvor vond den er, i likhet med de andre isene du tester. Har du vurdert om du er skikkelig glad i is? Det kan jo være ting som tyder på at du for eksempel ikke er så glad i julebrus…

    • Den er ikke vond! Overhodet ikke! Den er bare litt kjedelig. Og siden det finnes så mye god is så blir jeg litt irritert når de lager is som er kjedelig. Og vet du hva? JEG ELSKER JULEBRUS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: