Folk som imponerer

Jeg har det med å bli fryktelig  imponert over folk, og nå for tiden er det fantastiske Lena Dunham som er godt plassert oppe på pidestallen. Jeg har planer om å bli flinkere til å skryte av folk som fortjener det, så hva er vel da bedre enn å starte med en liten post her inne. Siden mange (meg inkludert) har en tendens til å nedvurdere jenter når det kommer til humor, er det fint med slike levende påminnere om at vi burde skjerpe oss. Hun er 26, filmregissør, skuespiller og skaperen og hovedpersonen i serien Girls. Har du sett på makan til frøken?

Serien Girls inkluderer (hold deg fast) jenter som har mer enn ett karaktertrekk. Mhm. Galskap. Nå sier jeg ikke at det her er perfekte karakterer, for de er flåsete som få, men det er fint at de faktisk har trekk det er mulig å kjenne seg igjen i. Noen Harriet Hayes kan man jo uansett ikke forvente å få se i en serie igjen. Girls har blitt kalt jentehumor, et uttrykk jeg hater over alt på jord. Gjenkjennelseshumor kan jeg derimot gå med på, og her er det lett for mange jenter å kjenne seg igjen. For eksempel i det klippet her. Det er ikke morsomt, men hvis du er jente og ikke kjenner igjen frykten for å bli oppfattet som en jente som vil dra på brunsj, nei da skjønner ikke jeg hvem du er.

Hvis du skulle være interessert i Twitter, er hun fryktelig morsom der også, forresten. Trenger du en artig serie å se i sommer (krever jeg først at du ser Community hvis du ikke allerede har sett det, men), så kan du jo prøve Girls. Et lite anerkjennende nikk til Lena Dunham kan vi vel alle uansett gi.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: