Sugarbabe

Jeg fant noen interessante gaveideer da jeg sto på Værnes og prøvde å late som om jeg ikke så Mini. Dette er den andre bloggposten som blir til som følge av ignorering av kjendiser, faktisk. Værnes, ass. Her er gavene, hvis du vil se:

Det er t-skjorter med små beskjeder, som man kan ha på bamser. Eller bare la den henge på pappbamsen. Du kan også bruke den som lue, hvis du er en ekstra festlig person med sprek humor.

Det er beskjedene jeg hang meg opp i, og har tatt bilder av et utvalg jeg likte ekstra godt. På skjorten over står det som du ser «Du er helt unik». Jeg vet ikke hva det betyr. Jeg tror det er det samme som å si til noen at de er en person. Og hvis noen sier det til deg som et kompliment en gang, foreslår jeg et aldri så lite dropkick.

Her har jeg forståvidt ikke så store problemer med rebusen, jeg bare lurer på når dette er en passende gratulasjon? Det er nå jeg burde komme med artige forslag, men jeg er helt tom. Jeg har virkelig ingen ting å komme med her.

Høhøhø, unger som skriker er jo egentlig ikke søte, da. Dette er som de superfiffige gratulasjonskortene som er sånn «Gratulerer med at du har giftet deg og aldri kommer til å sex igjen». Kjempeartig å gi bort for passiv-aggressive og bitre mennesker. For hva er vel et bedre sted å få ut bitterheten enn gjennom gratulasjoner? Veldig mange steder, faktisk. Så slutt med det der.

Jeg må innrømme at hvis jeg hadde fått denne, hadde jeg himlet med øynene, men i  all hemmelighet blitt litt smigret helt til jeg hadde innsett at ordet «sugar» var involvert, og sett at seigdamen ser litt lubben ut. Smigeren hadde da på noen sekunder gått over til «HVA ER DET DU PRØVER Å SI, SYNES DU JEG ER TJUKK! HVEM ER DET SOM SIER SÅNT MED EN GAVE OG FORRESTEN SÅ ER DET LOV Å VÆRE GLAD I KAKE, OG DE KJEKSENE JEG NETTOPP SPISTE SKAL JEG JOGGE AV MEG ETTERPÅ! MEN BARE FORDI JEG VIL, IKKE FORDI DU GIR MEG TJUKKASBAMSE-T-SKJORTER! JÆVEL!». Så ja. Ikke gi meg den der.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: