Lollipop Spinn

Jeg har testet en ny is! Og siden den er en av årets isnyheter, har jeg Aftenposten-testen å sammenligne med igjen. Denne isen mente de voksne veldig lite om, annet enn at den var en av de bedre saftisene. Her blir det derfor mest fokus på å henge ut de talentløse barna. Dette er hva de mener om Lollipop Spinn:

Alle barna synes at denne ser superkul og morsom ut, i tillegg synes de at smaken er god og frisk. Alle barna ville kjøpt denne på en varm dag. Samtlige av barna sier at de savner litt sjokolade på denne isen, og de mener også at isen er litt for tykk, slik at den er vanskelig å suge på.


Ser den superkul og morsom ut den her? Hæ? Gjør den det? Den gjør ikke det, vettu. Den ser liten og kjip ut, og forresten er den ikke helt rundt, engang. Hva er galt med barna? Dette roper omsorgssvikt. Og at barn klager over at en is er for stor er jo helt tullete. Jeg har aldri møtt slike barn, og har store problemer med å tro på at de finnes. Det er definitivt noe muffens med det her. Spesielt siden isen ikke er stor i  det hele tatt, den er faktisk latterlig liten. Hadde is kunnet tenke hadde Lollipop Spinn definitivt hatt komplekser.

Jeg spiste ikke is alene, og min medispiser skal få komme med dommen over Lollipop Spinn:

«Litt kjedelig is» -Siv 25  ⅔ år.

Vær så god, da kan du stryke enda en is av lista for potensielle kjøp i sommer. Siden jeg var litt negativ, vil jeg veie opp ved å gi et mye bedre saftisalternativ:

Kræsj Pink!


Ett svar til “Lollipop Spinn”

  1. HÆ! Lollipopp spinn er jo dritgod! Snurreform med to smaker på snurrene, og go jordbær inni. Det uttapå er best, da. Og så er den litt liten ja (Ida, 26 år og 13 dager).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: