Regnponcho

Jeg vet ikke hvem som foreslo regnponcho som alternativ i Other-boksen i avstemningen, men jeg holdt på å le meg ihjel, så du vant. Gratulerer. Bitteliten atomkoffert var også et flott forslag. Riktig svar var 3D-kamera, som flere av dere gjettet, så bra jobba. Arne hadde bilder av trær i 3D som han stolt viste frem. Det var jo umulig å se bildene skikkelig, for jeg hadde jo ikke sånne briller. Eller kanskje det skulle være uklart og rart? Ikke vet jeg. Jeg ser trær i 3D hver dag, opptil flere ganger om dagen, så jeg er ikke kjempeimponert, merker jeg. Men det var veldig fint at han var så stolt av kameraet sitt, og også at han hadde det i det lille etuiet, så det er klart til å brukes (eller vises frem) til enhver tid.

Jeg har forresten funnet et bilde som kunstmenneskene på Blindern ikke har skrevet om! Booyah! Det henger på forelesningssal 1 på Sophus Bugge, om du skulle få lyst til å ta en titt selv, før du leser min tolkning. Det er selvfølgelig ikke nødvendig, for jeg har tatt et sjarmerende mobilkamerabilde foran en fullsatt forelesningssal, mens alle i salen tenkte «se på den kule jenta der som stiller seg foran alle sammen og tar bilde av kunst med mobilen sin! Hun vil jeg bli bestevenn med!» så her skal det ikke stå på det visuelle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: