Thorstein-oppdatering!

Husker du Thorstein? Den trivelige, tannløse, gamle mannen som jeg bodde med på Island? Som passet på meg da det viste seg at Egil var gal og Reidar rar? Hvis du har glemt ham eller jeg aldri har fortalt om ham (rart), kan du jo oppdatere deg her, her eller her. Grunnen til at jeg spør, er fordi jeg fikk e-post av ham i jula! Han kunne fortelle at han er på ferie i Moskva med Olga, har blitt ferdig utdannet snekker (HURRA!) og bor på landet på Island. Han sendte med masse bilder, blant annet et av seg selv ved siden av en løvestatue. Typisk Moskva. Hvorfor han plutselig sendte e-post over et år etter jeg snakket med ham sist, aner jeg ikke, men det gjør det jo bare ekstra trivelig.

Får meg ikke til å legge ut det fine løvebildet her (men hvis du vil se det, kan jeg jo vise deg det neste gang vi treffes). Det her, derimot, ser jeg ikke noe galt i å vise frem. Thorsteins syn på Moskva:

Det var alt jeg hadde å si for øyeblikket, men det er bare å gjøre seg klar for en ny Kunst på Blindern-serie som planlegges i dette øyeblikk. Har du vært på lesesalene på Blindern, skjønner du nok at det her kommer til å bli flotte greier.


2 svar til “Thorstein-oppdatering!”

  1. takk for hyggelig oppdatering. godt å høre at thorstein og olga har det fint. men egil da. kunne han fortelle noe om ham?

    ps. gleder meg til kunstserien.

    • han visste ingen ting om Egil, desverre. jeg vurderer å dra tilbake for å undersøke selv. akk, den som hadde hatt penger til sånt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: