Siv hadde bursdag her en dag, og da må det bakes. Spesielt når man får beskjed av bursdagsbarnet at det må bakes. Dette begynner å bli en vane. Innlegget kan forklares med at Siv har en matblogg, og jeg har latt meg insipirere og dedisert et matinnlegg til henne. Siden hun har bursdag og sånn, vettu. Men egentlig er jo det der  bare tull. Grunnen til at jeg blogger om kaka er jo selvfølgelig for å vise hvor god den ble, og hvor synd det er for deg at du ikke fikk smake. Men nå er vi alle lei av babbelet, spesielt de som jobber på Anton Sport, så la oss komme til poenget:

Jeg var i kjempegodt humør på bursdagsfeiringen. Jeg ble også akutt forelsket i kniven vi hadde valgt å dele opp kaka med:

Bursdagsbarnet viste sin  glede over kaka ved å se nesten like sur ut som meg.

GRATULERER MED DAGEN!


2 svar til “Bursdag”

    • Bortsett fra at vi begge ser forferdelige ut ser jeg ingen grunn til å klage på disse bildene. Du, og da spesielt øynene dine, burde skjerpe dere/deg (det der ble trøblete. sånn går det når man prøver å skrive noe fiffig).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: