Parkour!

SATS satser på nye heftige treningsnyheter etter nyttår. Selv om resirkulering som treningsform også hadde fortjent litt oppmerksomhet (kykelikokos på speed?), vil jeg konserntrere meg om Parkour. The internet sensation of 2004, som Jim beskrev det. All informasjon jeg har om Parkour kommer fra The Office:

Jeg ser for meg en gruppe mennesker, med instruktøren i spissen, som løper rundt i SATS-lokalene og hopper over treningsapparater og irriterte besøkende mens de roper «Parkour!» og tryner. Forhåpentligvis har de også tenkt seg ut i gatene. Studentidretten needs to step it up!

4 svar til “Parkour!”

    • Enig, Ole! Forresten er det mange som søker på «sats parkour» og ender opp på siden min ser jeg. Håper de kun ser denne posten og drar rett på parkour-time.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: