Opplevelser. Slik du vil ha dem.

Etter en flott nyttårshelg skulle jeg og Siv ta toget tilbake til Oslo. Men heldige som vi var fikk vi hele 30 minutter i Lillehammer først!

Vi fant hovedgata, og ble  imponert over pynten. Fakkelmannen kan sprite opp enhver tom flate og gate. Men Lillehammer er ikke bare en OL-by, den har så mye mer å by på!Det er også en juleby. Er det en kunstig juleby? Ja. Ganske kunstig, faktisk.

Jeg ble fascinert av den uvanlig ærlige og passiv aggressive reklamekampanjen med det fengende slagordet «Opplevelser. Slik du vil ha dem» og ble derfor strålende fornøyd da jeg fant flere eksempler på  www.lillehammersentrum.no:

Resten av reklameplakatene hadde fokus på shopping, noe Lillehammer ser ut til å være yppelig på. Men du må regne med ganske skakk søm.

Alt hadde vært perfekt, hadde de bare fått en rulletrapp til

Var ikke mangelen på rulletrapper og skakk søm nok til å skremme deg bort? Du kan jo bare glede deg til du skal gå i vanlig trapp med gnagsår…

Men mas? Nei, det har de ikke. For blir det for mye shopping kan du ta en pause på Nikkers! Flott pynt, frakkt slagord:

Og når du har fått på gnagsårplaster og blitt kvitt busserullen, kan du ta en dypdykk i Lillehammers historie på de mange informative plakatene rundt om i byen:

Erik Bue bygde pipa si selv. Og ikke nok med det, han hadde også en sønn med bil. SLÅ DEN DU, HAMAR!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: