Tonja! I have come to give you a kiss goodbye!Her kommer siste historie om Reidar og Egil. Sukk. Som jeg skrev fikk jeg beskjed om å bare sette nøklene i døra da jeg fortalte Reidar at jeg skulle dra. Jeg ble nesten litt skuffa, men samtidig ikke spesielt overrasket, siden alt han gjør er rart og uventet. Jeg vasket ferdig rommet og begynte å bære alle tingene mine ut. Etter en stund kom Egil ut i pysjen for å ta farvel. De siste dagene vandret han rundt i nattøy hele tiden, noe jeg tror er positivt, for det betyr at han sover mer enn før.Han var hyggelig og ønsket meg god tur hjem. Så da var alt klart til og dra, og jeg begynte på turen ned mot busstasjonen. Men så hørte jeg plutselig ”Tonja! I have come to give you a kiss goodbye!”. Der kom Reidar, vettu. Han lo av meg og mente jeg aldri kom til å komme meg ned til busstasjonen med alle tingene mine (sannsynligvis sant) så han hentet bilen for å kjøre meg. Mens vi strevde med å få alt i bagasjerommet kom kona hans. Hun var høy og tynn, og minst 30 år for ung til å være gift med ham. Han er 60 og hun kan umulig ha vært særlig mye eldre enn meg. Men hun om det. Han kjørte meg til stasjonen, og ga beskjed om at når jeg kommer tilbake så må jeg gi beskjed. Jeg er svært usikker på om det kommer til å skje.

Så da var feltarbeidet over. Rart. Jeg lurer allerede på hvordan det går med dem. Flyturen gikk greit og det skjedde ikke stort. Her er den i bilder:

Jeg liker Icelandair-reklamen!

Da jeg tok fram kameraet mitt fant jeg dette arket fra 17. mai:

noe som førte til noen ganske så rare blikk fra den islandske damen ved siden av meg. Og det er jo forståelig, siden det fikk meg til å virke som en nasjonalist-freak som kom til å bryte ut i sang hvert øyeblikk.

Hittil har Oslo vært fantastisk. Jeg har kosa meg i finværet, vært Oslo-guide, spist is, og bært esker. Ja, og det aller viktigste: JEG HAR GÅTT PÅ DO UTEN SKO!

2 svar til “Tonja! I have come to give you a kiss goodbye!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: