Haugen er tilbake

http://www.keepcalmgallery.com Bags by James Brown

Amerikaneren holdt ikke ut lenger enn til i dag. Og det skjønner jeg godt, med den kvelden han hadde med Vladim og Egil for noen dager siden, og ikke minst Egils konstante spilling. Så da var vi bare 3 igjen.  I dag har jeg sendt 4 esker til Oslo, og er midt i pakkingen av ting  jeg må ta med på flyet. Rommet mitt ser ikke ut, og igjen har min fiende Haugen dukket opp på senga. Men siden jeg bor i rommet med verdens største seng, kan den bare leve sitt eget liv der på venstresiden til torsdag. Hah, du skremmer ikke meg!

I dag kom det noen og fikset internett! Yay! Reidar imponerer stort nå på slutten gitt. Da jeg kom tilbake fra postkontoret var huset vasket og alt var (så) rent og pent (som mulig i dette huset). Utrolig.

http://www.keepcalmgallery.com Secret by Rachel Foster

Denne siste uken prøver jeg å få presset inn så mye som mulig av ting jeg ikke har rukket til nå, og ting jeg vil gjøre/spise/se igjen. I morgen er for eksempel store deler av dagen satt av til feltrapportskriving på Babalú, mens jeg spiser verdens beste ostekake. For det må jo gå enklere å skrive når det kombineres med kake? Jeg har trua på det. Nå er jeg forresten  ferdig med å strikke genser nr. 2! Jeg er kjempefornøyd og det blir utrolig vanskelig å vente til jul med å gi den bort. Men jeg skal klare å holde det hemmelig. Jeg skal klare det!

Haugen skuler på meg. Argh, jeg får vel gjøre noe med den i dag likevel. Angrip!


Ett svar til “Haugen er tilbake”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: