Trondheim 30. juni!

I dag er det 10 dager til jeg skal hjem, gitt! Og nå har jeg nettopp bestilt togbillett fra Oslo til Trondheim:

30.06.2010 OSLO S – TRONDHEIM 14:17 – 21:00

Så da vet dere det.

http://www.keepcalmgallery.com Be Optimistic by Hayley and Lucas

Internett funker ikke i huset for tiden, men nå har vi alle snakket med Reidar, og jeg håper (men tror ikke) at det ordner seg før jeg drar. Han latet som om han ikke visste noe om det, selv om jeg vet at 3 andre har gitt beskjed før jeg snakket med ham i går. Han visste heller ikke hvem han skulle kontakte for å få fikset det, og ble svært overrasket over min sykt gode idé om å ringe han som ordnet internett sist.

Ellers spiller Egil som aldri før, men har fortsatt ikke blitt noe flinkere. Kanskje komponisten kan hjelpe ham? Jeg håper det. For det har nemlig flyttet inn en komponist i rommet til tatoveringsmannen. Han er fra New York og skal være her i sommer for å bli inspirert og skrive ferdig operaen han jobber med om Island. Veldig trivelig fyr, altså. Nå som den norske jenta har dratt var det fint å ha en annen normal person i huset. Selv om det kan virke som han sliter fælt med mageproblemer.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: