Gjennomsiktig vannflaske

Da jeg og den norske jenta som nettopp flyttet inn kom hjem i natt, satt Egil og spilte fløyte på rommet sitt. Det er tydelig at han ikke har skjønt at man skal holde fingrene over de små hullene for å få finere lyd. Da han hørte at vi gikk inn døra, kom han ut av rommet sitt og unnskyldte seg for at han hadde spilt fløyte midt på natten. Det går fint, sa vi, og var vel begge ganske lettet over at han forstår at slikt ikke passer seg. Men hva gjorde han da han gikk inn på rommet sitt igjen? Jo han fant fram gitaren. La oss håpe at noen lærer ham noen grep snart, i det minste.

I dag er jeg utrolig ukonsentrert og vil ut i sola, ikke sitte inne på biblioteket. Men siden jeg snart skal hjem må sola vente. Det er virkelig på tide med en siste innspurt! Jeg prøver derfor så godt jeg kan å bli inspirert av Sarah Gardner:

Flickr.com Sarah Gardner

Selv om det er ganske så fristende å heller la seg styre av denne:

http://www.etsy.com linocutboy

Og ja, jeg er klar over at jeg må slutte å finne fine plakater og heller jobbe. Men det sitter en gammel mann ved siden av meg og blar veldig høyt i avisa. Og på pulten er det to lapper, rett ved siden av hverandre, hvor det står at man ikke får spise her, bare drikke vann fra gjennomsiktige flasker. Kanskje jeg skal gå og fylle opp den gjennomsiktige vannflasken min? Jeg liker ikke folk som bruker solbriller inne.


2 svar til “Gjennomsiktig vannflaske”

 1. 1) JentEN? – tør jeg informere om at det kun, jeg gjentar KUN, bergensere som har lov til å si jenten? Og at det strengt tatt fungerer som en klammeform i bokmål, selv om det står at ordet jente kan bøyes som både f1 og m1 på http://www.dokpro.uio.no/ordboksoek
  2) lykke til med spillingen egil! en dag kommer du til å bli en stor stjerne- jeg bare vet det!
  3) snart er du ferdig tonje – hold ut! gleder meg til å diskutere diverse antropologiske problemstillinger om kort tid.
  4) jeg sitter på lesesalen i 6 etasje, og det er vel delvis derfor jeg velger å bruke tid på å kommentere bloggposten din, selv om jeg tildels har gjort det mye tidligere i semesteret også. tonjes blogg er alltid hyggelig lesing.

  nå skal jeg enten a) fortsette på feltarbeidsnotater/vurderinger/tanker eller b) lese korrektur på en bacheloroppgave i sykepleie. merker at korrektur frister veldig.

  • 1)Oj, pinlig. Tusen takk for retting!
   2) Jeg håper også han blir en stor stjerne. Han øver jo konstant, så om et tiår eller to kanskje han har det klart.
   3)Ja, jeg gleder meg sånn til komme tilbake! Ah, jeg er klar nå, jeg. Den norske jentA som bor i huset nå drar på søndag. Jeg er så misunnelig! Men bestemor kommer på torsdag, så dagene går nok fort:)
   4)Stas med kommentarer, så fortsett med det, er du snill:)

   Lykke til med feltnotater og korrekturlesing!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: