Dokurs og schizofreni

For noen dager siden flyttet det inn en kjempehyggelig norsk jente i 2 etg. Men hun skal bare bo der i noen uker, så om ikke lenge må Valerica og Egil klare seg helt alene. Det virker nemlig som Reidar har tenkt å forlenge kontrakten til Egil likevel. Hvis ikke hadde do-opptrekkingskurset han hadde med ham i går vært unødvendig. Egil nektet for at det er han som ikke trekker opp (for det er jo Valerica), men Reidar ignorerte det og trykket på opptrekksknappen om og om igjen for å demonstrere.

I dag tidlig, klokken 5.35 for å være presis, våknet jeg av at Egil sto og snakket med noen i telefon utenfor rommet mitt. Hvorfor han bestemte seg for å stå akkurat der er ikke godt å si, men siden samtalen var interessant var det jo en grei måte å våkne på. Han snakket med noen på engelsk, og forklarte at han er syk, og ble lagt inn på sykehuset i en måned. Han er schizofren, og måtte legges inn fordi han blant annet trodde han var fra Spania og at noen var ute etter å ta ham. Det forklarer jo hvorfor han pratet til Valerica på (noe som i hvert fall minte om)spansk hele tiden, og at han ville at døren skulle være låst.

http://www.etsy.com goodgosh creepy

Jeg har nå brukt alt for store deler av dagen til å lese om schizofreni. Vanlige symptomer er vrangforestillinger, hallusinasjoner, sosial tilbaketrekning og vansker for kommunikasjon med andre. Alt dette stemmer jo på en prikk. Det er betryggende å vite hva som er galt, samtidig som det ble litt skumlere. Jaja, bare 3 uker igjen.

Rart å tenke på at jeg aldri komme til å se Egil igjen etter jeg drar. Jeg vil altså aldri finne ut hvordan det går med ham. Huff. For å ikke gå og lure på det, tror kanskje jeg må finne på en historie om hvordan det vil gå med ham, selv om det sannsynligvis ikke vil bli så spennende som hans virkelige liv. Jeg googlet ham nå, og fant jeg en artikkel om en liten bildeutstilling han har hatt, med bilder fra Paris. Man fikk bare se to av bildene, som var av en pistol og en hore på en seng med masse penger.

Nei, dette ble dystert. Jeg får avslutte med et kort til meg selv. For jeg var nemlig flink i helga.

http://www.etsy.com brittanypowell

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: