Pin it Forward

Det er en del folk som spør hvor jeg finner bildene jeg bruker her, så jeg tenkte dette var en fin anledning til å fortelle det. Hvis du ikke lurer på det, kan du jo finne på noe annet å gjøre enn å lese videre. For eksempel lese til eksamen, eller ta deg en tur på trening. Eeeeeller gå ut og kjøpe deg en is.  Ja, det var nok det beste alternativet.Og spis en for meg også. Du har nå en god unnskyldning til å gå ut og kjøpe deg to is. Hva venter du på?

http://www.norskflid.no/klaer/rauma-ullvarefabrikk/rauma-presentasjon/

Jeg leser alt for mange blogger og det er der jeg finner alle bildene. Bildene jeg liker, samler jeg på pinterest.com. En praktisk sak hvor man kan samle bilder i grupper, med adressen hvor man fant dem og det hele. Snedig!

Siden det er bare en måned til jeg kommer hjem kjenner jeg at jeg savner dere ganske så mye, så da passet det bra at pinterest-folkene har et prosjekt gående hvor man skal samle bilder som minner deg om hjemme. Jeg tolket hjemme som Norge, for det er jo ikke måte på hvor glad man blir i landet sitt når man er borte (selv om man ikke er særlig langt borte, i et land som til og med har brunost). Prosjektet heter pin it forward, og man blir satt på en liste, hvor én blogger skal vise hva hjemme betyr for dem, hver dag. Og ”det e min dag i dag”, som Åge ville sagt, så her er bildene som minner meg om Norge (med litt innslag av de andre nordiske landene). Personen før meg på listen har en blogg som heter Pretty Mommy, og i morgen kommer Little Lovables.

Så da vet du det! Og hvis du har lest helt ned hit kan du altså ikke gå ut og kjøpe deg to is. Synd det.


5 svar til “Pin it Forward”

 1. So cool! Thanks for making a pin-it-forward board. I just wish my norwegian was a bit better. I’m afraid I’m missing a lot of your lovely post with google-translate :).

 2. Er du klar over at du rett og slett gav meg mange fine bilder og kanskje også mange fine tanker til masteroppgaven min med dette???
  En postitlapp med et «Takk» på sendes din vei når vi atter en gang møtes på lesesalen.

  ps: kommer du så tidlig ned fra trondheim at du rekker å være med på å finne gromlesesalsplassen før alle de nye og andre gamle kommer?

  • S bra, Lene! Yay! Jeg skal vre i Oslo fra 25 og litt ut i juli, s jeg foreslr at vi tar oss en tur sammen opp til blindern da og tar lesesalplassen vr tilbake! Jeg kommer ned fra Trondheim igjen i starten av august, s det kan jo gjres da ogs:)

   • Oj, sånn går det når man svarer på kommentarer fra mailen sin, altså. Da vet jeg det. Kreativt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: