May I offer you some apple strudel?

http://www.keepcalmgallery.com It's Nice to be Nice by Hazel and Nicolls

I går kveld hørte jeg at den franske vennen til Egil var tilbake, noe som gjorde meg glad siden han påsto at han ikke kjente ham da han var syk. De satt på kjøkkenet og diskuterte om det finnes liv på andre planeter. Egil mener det finnes liv som er mye mer intelligent enn oss, som vet om oss allerede og har vært her for lenge siden. Ingen ting å bekymre seg for, altså. Jeg drev og gjorde meg klar til islandsk teater om kjøkkenredskaper da det plutselig banket på døren. Jeg åpnet, og der sto Egil og sa: ”May I offer you some apple strudel?”. Før jeg visste ordet av det sto jeg der med et fat med apple strudel og gaffelen klar i hånden. Jeg skulle møte noen om 5. min, men fikk meg ikke til å takke nei. ”It’s apple cake!” sa den franske vennen, og smilte mens han ventet på å få høre hva jeg synes. Og Egil kan å lage apple strudel. Det må jo gjøre underverker å være innlagt, for han har jo laget KAKE. Jeg er ganske så sikker på at han trodde man kom til å dø momentant hvis man i det hele tatt tok i noe slikt for noen uker siden. Jeg liker kake-Egil!

Teaterstykket var morsomt, men kjemperart. Det var et par som danset rundt og gjorde rare ting med kjøkkenredskaper. Siden det var på islandsk var det litt vanskelig å følge med, men jeg fikk med meg det meste. Det er vanskelig å beskrive, men de gjorde en god jobb i programmet: «A heart-warming kitchen appliances circus . A decathlon in flight connections, Nilfisk illusions, mixer contractions, synchronized handkerchief dancing and many other magical moments.»

Nå skal jeg ut i finværet. For det er sommer i Reykjavik!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: