Sol og varme

Når det er sol og varmt på én og samme tid i Reykjavik, må man bare stryke alle planer og komme seg ut. Og det skjedde i helga. Jeg har gått lange turer, tatt bilder, gjort et forsøk på å sole mine kritthvite legger (noe de fullstendig ignorerer, som vanlig) og jogget meg bort i miniskogen. Det har altså vært en strålende helg hvor jeg ikke har fått gjort noe av det jeg skulle. Jeg har også vasket og ordnet til 17. mai, så nå er jeg klar for pølse og is med masse nordmenn i morgen! Jeg elsker 17. mai, sånn skikkelig. Alle er så glade og fine! Så det er ganske så trist å ikke være i Norge i morgen, men jeg har planer om å veie opp med ekstra mye is og pølse. 17. mai-opplegget her virker trivelig, så det skal nok bli en bra dag, til tross for at Leksvikdrakten er deprimerende langt unna.

I dag var jeg som dere ser på stranda og leste og strikket. Det var hele 7 grader i skyggen og forholdsvis lite vind, og for islendinger er det mer enn varmt nok til å bade. I sjøen. Og jeg som trodde jeg var tøff når det gjelder bading.

Jeg har helt glemt å fortelle at jeg er ferdig med genseren min! Her er den:

Jeg klarte det! Yeah! Hvis du ser godt etter på det øverste bildet ser du at jeg allerede er i gang med genser nr. 2. Det skal bli en julegave, så mer kan jeg ikke si om den. Og jeg er klar over at det å strikke julegaver i mai gjør meg til en gammel dame, men bare vent til desember! Da kan du angre på at du ikke er litt mer gammeldameaktig selv. Jeg skal le og le av de som stresser rundt, mens jeg sitter der med de ferdige og ekstremt praktiske gavene mine. Mehehe.

Hurra for Norge!


5 svar til “Sol og varme”

  1. Jeg er så imponert over gensern din! Og itillegg så vil datan min, eller bloggen din, minne meg på hvor dyktig du er med jevne mellomrom, så hver gang musepekern er i nærheten av bildet av genseren, så viser den det i stort. og når jeg (etter å ha beundret det), trykker meg tilbake er musepekern på samme sted, og vips – stort bilde igjen… om og om igjen.

    • Haha, jeg kunne ønske det var jeg som hadde skrudd på denne Tonje er flink- funksjonen, men det er det desverre ikke. Fortell meg gjerne hvordan det gjøre hvis du finner ut av det!

      Og Siv: neste år! Hurra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: