Kan någon stoppa min häst, för jag kan inte!

Nå har Truls dratt, og jeg savner ham allerede. Men vi hadde en super uke! Som vanlig ble det mange konkurranser. Jeg tapte i Simpsons-sjakk, men vant i vanlig sjakk. Jeg tapte også i ansiktsspillet, men vant potetgullkonkurransen, som tross alt var den viktigste. Og jeg er fortsatt sterkest! Woho!

Høydepunktet var rideturen. Både fordi vi var sykt flinke til å ri, og fordi vi havnet i en gruppe med svenske damer som var ganske så underholdene. Det var tre generasjoner som dro til Island sammen, og tenkte at ridning var noe som passet for både bestemor og barnebarn. De kunne ikke tatt mer feil.

http://www.camillaengman.com/bilder/2007/riders.htm

Det ene barnebarnet var helt hysterisk, og hylte som en stukken gris hele turen.  Isteden for å gjøre det vi hadde fått beskjed om, prøvde hun å få hesten til å gjøre som hun ville ved å komme med meningsløse lyder. Hesten kunne ikke bry seg mindre om at hun prrrret og brrret, og heller ikke utrop som ” STOPP! Kan någon stoppa min häst, för jag kan inte! HJÄÄÄÄÄLP! ”.  Dette kan virke dramatisk, men siden hesten hennes bare ruslet stille etter alle de andre mens hun satt der og ropte, ble det bare komisk. Bestemoren var like redd, om enn på en stillere måte. Det virket som om hun trodde hesten kom til å kaste henne av hvert øyeblikk, så hun lente seg over den og prøvde å holde seg fast som best hun kunne.  Og ca. 100 meter før vi kom frem falt hun faktisk av. Ah, vi lo og lo.

I dag kom Reidar innom for å fortelle at han nettopp hadde trukket en tann og hadde forferdelig vondt. Bedøvelsen satt fortsatt i, og han syntes det var veldig ekkelt. Han hadde allerede begynt å grue seg til han skulle få ny tann om noen måneder, for den skulle festes med en skrue. ”En skrue!” sa han forferdet, og dro ut kinnet så jeg fikk se hullet hvor tannen skulle settes inn. Yay. Han virket trist og forklarte at han nå er 60 år, men føler seg som han er 20, og da trenger man tenner…alle tennene. Det var ille nok med det grå håret, om han ikke skulle bli tannløs også. Stakkar.

Egil kom også innom en tur i dag. Det er vanskelig å beskrive hva jeg føler hver gang han kommer, men det er vel noe sånt:

Jeg  bestemte meg for å ta meg sammen og gikk ut for å høre hvordan han har det. Han så ren og glad ut, og sa at han har det fint. Hvis han har tenkt å fortsette å være ren og trivelig kan han jo for så vidt bare flytte inn igjen.

Ett svar til “Kan någon stoppa min häst, för jag kan inte!”

  1. Hvis jeg overlever å slå ut en tann, trekke en annen for deretter å bruke tannregulering i to år (av min beste alder) for deretter å å sette inn en ny tann tipper jeg Reidar overlever å gjøre noe lignende som 60-åring. Mulig at han tar på sin egen mortalitet når kroppen hans blir demontert, men det er bare å oppmuntre han og si at det er ikke lenge før alle er cyborger uansett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: