http://www.keepcalmgallery.com Tuttu Frutti by Hand and Eye

Nå er Truls her og vi koser oss nærmest gløgg ihjel. Vi skal snart sette oss på bussen til den blå lagune, og i morgen skal vi ut og ri i over 5 timer. Ingen av oss har ridd før, så det kan bli interessant…Gjør dere klar for oppdatering om kombinasjonen islandske hester, Truls og Tonje om noen dager!

Men vi tror kanskje Egil har kommet tilbake. For noen dager siden var foreldrene hans her og ryddet og vasket rommet, og i går hørte vi at han og moren var innom en tur, men så dro de igjen. Siden han kom hit med moren må han jo ha blitt bedre. Det betyr jo at han er klar over at de er i slekt. Det her kan altså bli spennende.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: