Did someone get told? No.

via ffffound.com

Jeg hater kunder som klager. Virkelig. Jeg jobber på Ica hver sommer, og det er utrolig hvor mange sure damer som kommer og kjefter og syter for de merkeligste ting. For det er alltid damer, nemlig. Og de er som oftest rundt 50, med kort hår og briller. Men nok om det. Det er flaut å innrømme det, men jeg var en klagekunde i dag. Grøss og gru. Rett etter jeg kom til Island bestilte jeg sånn 3G-internett-greie, eller hva det heter. Samme hvor mange fancy nye usb-er de har gitt meg, fungerer det ikke, og nå som jeg har skikkelig internett gidder jeg i hvert fall ikke betale masse penger for noe som ikke funker. Så i dag tok jeg mot til meg og dro innom butikken på vei hjem. Det endte med at noen skal sende meg en mail og fortelle om jeg trenger å betale for de 2 siste månedene. Det betyr vel at jeg ikke er så flink til å klage… Det er vanskelig å bli sint når jenta bak skranken er så hyggelig. Hun har da ikke gjort noe galt, stakkar.  Kanskje jeg er bedre på sinte mailer? Jeg får vente og se hva de skriver.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: