Internett? Nei. Egil? Ja.

På tirsdag kom Reidar inn da jeg og Johanne spiste middag. Han var helt stille og stirret på meg mens han signaliserte med pekefingeren at jeg skulle komme bort til ham. Jeg reiste meg skeptisk fra kjøkkenbordet og gikk mot ham. Han gliste og sa «this is your favourite guy!» og pekte på en mann som sto ved inngangsdøren. Jeg sto og funderte litt før jeg skjønte hva han gjorde her, og mannen så svært forvirra ut, siden han aldri hadde sett meg før. Han ble litt roligere da jeg ropte «the internet guy!» og jublet. Jeg er redd jeg har bodd her litt for lenge når jeg spiller med på Reidars påfunn og merkelige humor, uten å tenke noe særlig over det. Johanne og internettmannen var helt stille mens jeg og Reidar moret oss og diskuterte hvor glad jeg er i internettmannen.  Nå tenker du kanskje at jeg har skikkelig internett, men det har jeg selvfølgelig ikke. Han fikk ikke fikset det, men skal komme tilbake snart og ordne resten. Så kanskje i juni?

Egil kom tilbake i dag. Blæ. Jeg hørte han kom inn og låste opp døren, men gikk ut og sjekket om det virkelig var ham. Da han så meg smilte han, kom og stilte seg helt opp i ansiktet mitt, klappet meg lenge på skulderen og sa ”how are you doing?” med en litt bekymret stemme. Jeg ble helt satt ut, og sa at alt gikk fint. Det syntes han var flott, og sa at han også har det bra. Så gikk han ut igjen. Jeg tenkte at han kanskje har blitt frisk og prøvde å unnskylde seg for at han har vært så skummel, men det kan virke som om den teorien er feil. Internettmannen var fortsatt her da Egil kom tilbake for andre gang, og satt da på rommet mitt for å finne ut av noe på pc-en min. Egil så at ytterdøren ikke var lukket, noe han hater. Døren min sto på gløtt, så han åpnet den for å kjefte, og kom ca. halvveis i setningen før han så at jeg ikke var alene på rommet: ” ALWAYS KEEP THE FRONT DOOR CLOSED…but you can keep it open if you want to…”. Jeg vet ikke om han kjenner internettmannen, men han ble helt rød og rar da han så ham.  Internettmannen ble overraskende irritert på ham og sa ”I know, I forgot to close it” mens han så sint på ham. Hah! Jeg og Reidar hadde allerede fortalt ham at han er dagens favorittperson, og han ble ikke mindre fantastisk av å skremme Egil.

Jeg får prøve å få tak i Reidar i morgen, for jeg vil ikke ha ham her. Jeg tror ikke han er i stand til å gjøre noen noe, men Johanne er uansett på besøk til meg til søndag, så ingen fare:)


2 svar til “Internett? Nei. Egil? Ja.”

  1. Jeg tror Egil og internettmannen er brødre! Eventuelt far og sønn om det kan passe bedre. De kjenner hverandre fra før, og internettmannen har en sammenheng med Egils mentale ubalanse. Jeg tror rett og slett at internettmannens tilstedeværelse roer Egils indre kaos, og det er hans altså farens eller brorens plutselige forsvinning og fravær som har gjort Egil til ustabil.
    Er jeg inne på noe? neppe. Skriver jeg feltnotater mens øynene glir igjen? Ja.

    • Haha, jeg skal skrive mer om nattens spennende begivenheter så fort som mulig. Forsmak: hysterisk mor, politimenn, rømming fra mentalsykehuset og brekkjern.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: