The place for the stupids

I dag våknet jeg av at Reidar kom inn i huset med en gjeng andre mennesker. Jeg kjente igjen stemmen til moren til Egil, men det var i hvert fall tre menn til. Rommet til Egil ble låst opp, og en diskusjon mellom ham og de andre satte i gang. En blanding av at jeg var kjempetrøtt og at alle snakket  i munnen på hverandre på islandsk, gjorde at jeg ikke fikk med meg stort mer enn at Egil sa ordet lege ofte, og hørtes ikke spesielt fornøyd ut. Det endte med at alle gikk ut. Jeg håpet selvfølgelig på at det var noen som hadde kommet for å tvangsinnlegge ham, men ble likevel ganske overrasket da jeg snakket med Reidar og han kunne bekrefte at dette stemte. Han kom og banket på døren min og fortalte at moren til Egil, to politimenn og en lege hadde kommet og hentet ham i dag. Han måtte bli med og låse opp døren fordi Egil latet som han ikke var hjemme, og tok ikke telefonen.

Det virket som om Reidar syntes det hele var utrolig spennende. ”They took him to the place for the stupids!” sa han sjokkert. ” I did not know he was crazy, but he police came and made me open the door and they took him! And the doctor who came is my doctor too. His name is Thorbjørn and he is very nice. He is from Norway!”.   Så da vet jeg det. Da jeg fortalte at han har oppført seg som en gærning lenge ble han fryktelig oppgitt over at jeg ikke hadde sagt noe.  Han så deretter på døren til Valerica og sa (alt for høyt) ” and I dont think this guy is ok, either. I have been wondering who has been making the mess everywhere, and I think he is the one pissing outside the toilet”. Jeg er enig, men siden Valerica var hjemme var det ikke ideelt å stå og snakke stygt om ham rett utenfor døren hans, så jeg fikk raskt samtalen over på Egil igjen. Reidar visste ikke hvor lenge han kom til å bli borte, men jeg håper jeg får overbevist ham om at  Egil må flytte ut hvis han kommer tilbake. Men konklusjon: jeg bor i et hus uten Egil! YEAH! Jeg krysser fingrene for at han blir in the place for the stupids ut juni.

2 svar til “The place for the stupids”

  1. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! hurra! jeg fortalte om egil til mamma og pappa og de ble helt alvorlig bekymret. nå kan jeg glede dem med at du ikke er i fare lenger.

  2. Haha, ja nå er jeg trygg! Helt til han kommer tilbake, i hvert fall, men jeg satser på at han ikke får bo her mer:) Hurra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: