Drit i å ta bilde av oss, da.

Egil bare går rundt og surmuler, later som om han ikke ser meg, og nekter å hilse for tiden. Det er ikke særlig høflig. Men i går kveld var han kjempestressa og kom stormende ut av rommet sitt hver gang jeg gikk ut på kjøkkenet. Han sa aldri noe, han bare så på meg, og så gikk han inn igjen. Veldig merkelig. Men så banket det på døren til rommet mitt. Jeg gikk og åpnet, og der sto Egil og så kjempesint ut. Igjen var samtalen så kort at det er like greit å bare skrive den ned:

Egil: You let my friend in the house the other day

Tonje: Yes

Egil: Please forwardly NEVER let anyone into the house who
doesn’t live here. DO YOU UNDERSTAND?

Jeg nikket og lukket døren. FREAK! Hadde det ikke vært for at han er mye lavere enn meg og er dårlig i engelsk på en jålete måte («please forwardly»? ærlig talt), hadde det vært mye skumlere. Problemet er tydeligvis at jeg lot den franske vennen hans kommet inn for å sette igjen en bag til Egil her en dag. Jeg håper han slutter å stresse rundt og se skummel ut nå som han har fått gitt meg denne beskjeden. Paranoide galing.

Men i det siste har jeg bare fortalt dere om kjipe ting som har skjedd hjemme. Nå er det på tide med litt trivelige Reykjavik-ting! Jeg skal bare jobbe med prosjektet i påska, men siden det har vært fantastisk vær de siste dagene har jeg tatt meg tid til flere turer, og på noen av dem ble kameraet med, til og med. Jeg har ikke fått lest så mye i Dummies-bildeboken enda, men her er noen bilder likevel.

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: