Hoe Hin White Flower Embrocation

Forkjølelsen min tar lang fart og driter i at jeg prøver å trene den ut. Men jeg har enda en plan. Min bittelille flaske med » Hoe Hin White Flower Embrocation». Jeg fikk den i bursdagsgave av en kinesisk dame i språkklassen.

Er den ikke fantastisk søt? Jeg har googlet den og funnet flere reklamer:

Jeg tror jeg kommer til å bli frisk som en fisk med noen dråper av det her!

I går var Thorstein på kjøkkenet da jeg lagde middag, og fortalte at han er ferdig på snekkerskolen i slutten av april, så da flytter han tilbake til landet. Ingen flere Icesave-skuespill på meg, altså. De siste dagene har han tatt seg tid til å snakke kjempesakte islandsk med meg hver dag, og fortalt meg ting som at en kvinne er i sin beste alder når hun er mellom 24 og 35 år (jeg har over 10 år igjen!). Jeg kommer til å savne ham, altså. Nå blir jeg sittende igjen med tidenes største Akon-fan, og en liten bedrevitertjukkas. Jeg trodde middagen min i dag ville bli godkjent, siden jeg spiste grønnsaker og litt ris, men der tok jeg grundig feil. Det nye nå er nemlig misosuppe. Det er utrolig hvor lenge et Egil kan snakke om misosuppe uten å innse at det er ufattelig kjedelig for de som hører på.

Jeg har nå kjøpt meg strikkebok, og skal jeg starte på min første lopapeysa på fredag. Da skal jeg nemlig på en foreldregruppe hvor det også er mange gamle damer som har sagt at de skal hjelpe meg. Tenk om jeg får det til, da!


5 svar til “Hoe Hin White Flower Embrocation”

  1. Jeg lurer på om kineserne veit noe vi ikke veit, for de to som jeg bor med har også medisin i bitte, bitte små glassflasker. Kanskje de fordømte kapitalistjævlene her i vesten vanner ut medisinen til større volum sånn at vi lures til å betale mer for den? To the Holmesmobile!

  2. Ojoj, avsløringer! Flaskene er jo så søte også, så jeg stemmer for mer medisin på små glassflasker!

  3. How I wish I could read this blog 🙂 And the one about ‘To silly woman on diet’ since now i am one of them 🙂

    • Haha, well I don’t think you need to be on a diet, but you are not one of those silly women anyway, Cheung Ma 😉 I just sent you a link to the restaurant I was talking about in Paris on facebook!

  4. hehe…I just saw the link u sent on facebook, so nice :-))
    I am also wondering how did u achieve in adding those cutie cartoons in your blogs.. Even though I could not read the text, I still have fun reading them..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: