Jeg tar en Wilhelm Tyskeberget. Nesten.

I dag har jeg jogget ved havet. Min plan om å bli en svømmer ble det ikke noe av. Men heldigvis er det masse islendinger som jogger også, så det er jo ikke et dårlig alternativ.

Jeg er klar over at jeg høres ut som en hypokonder nå, og det er sannsynligvis fordi jeg er det, men jeg har blitt syk igjen. Denne gangen er jeg forkjøla. Det har jeg jo heller ikke tid til, så da jeg kom hjem fra språkkurset i dag bestemte jeg meg for å prøve ut Eiriks teori om at sykdom kun har med innstilling å gjøre, og at forkjølelser kan svettes ut. På med treningsklærne og ut i regnet, altså. Jeg jogga ned til havet og sprang bort til den ene lille skogen de har i byen. Der klarte jeg selvfølgelig å jogge meg bort.

Stillingen er nå: Forkjølelse 1 Tonje 1000 (minst. Jeg mener, jogging i MYRHULLBONANZA).

Jeg er overbevist om at jeg og de klissvåte joggeskoene mine har skremt vettet av forkjølelsen. For sikkerhets skyld drikker jeg også masse av min nye te ”Yogi Green Tea Kombucha – AIDS immune”. Jepp, på Island har de te som gjør deg immun mot AIDS. Og er man immun mot AIDS tror jeg ikke man kan bli forkjøla heller.

Jeg har blitt oppfordret til å skrive mer om hvorfor jeg holder på å bli mannssjåvinist. Jeg har nå prøvd, men får det ikke til. Vi får ta det senere, når jeg får ryddet opp i hodet. Men mannssjåvinist er uansett ikke rett ord. Svært forskjellsfeministisk er vel mer greia. Kanskje det forsvinner med forkjølelsen?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: