SJOKOLADE!

Det er mars! Tjohei! Mars er absolutt en av favorittmånedene mine. Nå kommer våren!   I går hadde jeg en fantastisk produktiv dag. Jeg rydda og vaska rommet, transkriberte intervju, gjorde ekstra islandsklekse, skrev blogginnlegg, sydde på knapper på ting som trengte det, strikket, la sammen klær og lagde skikkelig middag. Det var altså litt av en søndag!  Dagens høydepunkt var da jeg avslørte Egil i å prøve å lurkikke på rommet mitt. Han trodde tydeligvis jeg var på badet, for da jeg skulle ut var plutselig hodet hans i døråpningen. Han ble rød som en tomat, tok et lite hopp, og gjorde et svært dårlig forsøk på å late som ingen ting. Deretter gjemte han seg på rommet resten av kvelden. Det eneste kjipe var at jeg ikke fikk sove (igjen). Og nå ser det ut til at jeg har brukt opp all produktiviteten min, så i dag har vært en kjedelig og lite effektiv dag. Jeg har vært på biblioteket og stirret langsomt i veggen, lest alle favorittbloggene mine 10 ganger og laget meg middag. Det var det.  Æsj, for en kjip dag. Og det ble ikke bedre av å møte Egil i bare underbuksa da jeg sto opp i dag tidlig heller. Ærlig talt, ta på deg klær. Jeg vil ikke se deg i underbuksa.

Og ikke nok med det, jeg har også konstant lyst på godteri. Jeg har vært kjempeflink etter jeg flyttet hit og nesten ikke spist godteri i det hele tatt, men nå klarer jeg ikke å tenke på noe annet. Det er ukedag, så jeg skal selvfølgelig holde meg unna, men argh! JEG VIL HA SJOKOLADE! Det er mulig det ikke hjalp å lese kakeoppskrifter i nesten en time i dag. Det jeg har aller mest lyst på er polkagrisdrops og sjokolade. Ser ikke det her fantastisk godt ut?

Nei, jeg får ta meg sammen og klare meg med den spydige teen min. Den er veldig god til å være så frekk. Og i morgen skal det jobbes!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: