Det som aldri har slått meg før, er at når man først starter med en julekalender så er det gjort. Da må du fortsette hver bidige dag. Flaks for meg at jeg valgte en superspennende julekalender, i hvert fall! Nå har vi kommet oss til luke 5, men før vi ser på den må vi finne ut om jeg gjettet rett i går. Svaret på det er njææ. Jeg skjønte ikke hvilke farer ovenfra  husbonden snakket om, så jeg gjettet at det var en ørn. I filmklippet hvor vi får vite svaret, tar husbonden opp børsa si og sikter opp mot himmelen. Da tenkte jeg selvfølgelig YEEEEES! Men så klipper de over til at han skyter isen på fjellet. Selv om vi aldri kan være helt sikre på om han egentlig siktet på en ørn, men lot som det var meningen å treffe isen, får jeg vel si at jeg tok feil.

Og nå….luke fem! Trykk på bildet for å se historien om Steinar og postkontoret.

luke 5

Gaundalen ligger tre veiløse mil fra nærmeste butikk og postkontor. Dagens spørsmål er: «Hva gjorde Steinar Gaundal for å redusere reisetida til butikk og postkontor?».

For å gjøre gjettingen enda mer spennende (for deg. Det er umulig for meg å ta inn over meg mer spenning enn jeg gjør nå) skal du får være med og gjette! Her er de mest sannsynlige svaralternativene:


2 svar til “Luke 5”

    • Det gjør deg til en kjendis, noe som får deg rett inn i Norge Rundt, som igjen kan åpne dører slik at du en dag får være med på en episode av Der ingen skulle tru at nokon kunne bu (Levanger-edition). Hvis det skjer blir du helten min. Til evig tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: