Farer ovenfra

Svaret på gårsdagens luke om hvilket bosted Roar Mo var på utkikk etter, var ei husmannsstove. Altså et hus for husmenn, som han mener har fått for lite oppmerksomhet. Det kan jeg si meg enig i ,for jeg har aldri tenkt over at husmenn har eksistert, engang. Men et hus for husmenn er også et hus, så hurra for meg som gjetta rett.

Da er det jo bare å klikke seg inn på NRK for enda ei luke:

rute 4I klippet får vi se en bil som kjører på en glatt vei på Røysland, og spørsmålet er : Hva gjør husbonden for å redusere faren ovenfra når kuldegradene setter inn?

Innrømmelse: jeg skjønner ikke spørsmålet. Hvilke farer ovenfra? Gud? Fjellet? Snø? Det er ganske vanskelig å svare på et spørsmål jeg ikke skjønner, så denne gangen vil jeg heller gjette på hvilke farer ovenfra det er snakk om. Det høres jo vanvittig dramatisk ut. Jeg tror at husbonden på Røysland er plaget av en mannevond ørn som kommer og skremmer ham mens han kjører på glatte veier.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: