Årets beste julekalender

Jeg vurderte et nytt juleprosjekt hvor jeg skulle se sjukt mye «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», så jeg kunne delta i årets kuleste julekalender, som selvfølgelig er Bruasets «Der ingen skulle tru»-kalender . Dessverre er det eksamenstid, så jeg har ikke tid til «Der ingen skulle tru»-maraton. Derfor velger jeg en litt annen løsning. Jeg gjetter. Og jeg bor i Trondheim, så dette kan jo nærmest kalles kvalifisert gjetning, ifølge mange kjente (som bor i Oslo).

Hvis du vil være med og gjette, så må du gjerne det! Da er vi klare for første luke (klikk på bildet for å ta en tur til NRK)

første luke

Hva er det egentlig Per Bjørvik lager i fabrikken sin? Og hvorfor i alle dager har han sett Dagsrevyen der, og ikke hjemme? Det siste spørsmålet la jeg på selv, og det er veldig enkelt å svare på. Per har ikke tv hjemme. Herregud, da får man jo ikke være med på «Der ingen skule tru at nokon kunne bu». Men da vet vi at Per har strøm og tv på fabrikken. Vi vet også at han er glad i kveldsmat. Det kan bety at han enten bruker å stå opp tidlig,og trenger mange måltid om dagen, eller at han er som meg og elsker pålegg. Jeg tror han er som meg, for alle elsker egentlig kveldsmat, de bare vet det ikke selv. Så da har det vel ikke noe med kveldsmat å gjøre. Heldigvis har jeg øynene med meg, og la merke til at Per og kona har noen ekstremt snasne hodeplagg på seg. Jeg  gjetter derfor at Per har en fabrikk hvor han lager Rallarhatter. Og så samler kona på pins. De er det perfekte par.


2 svar til “Årets beste julekalender”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: