Varme fakta

Jeg kjøpte ren nypete. Det er stort! Nypete har blitt en stor og viktig del av identiteten min. Personligheten min. Jeg snakker om nypete flere ganger i uka, drikker det hele tiden, lager blogginnlegg om det og prøver å omvende tedrikkere som drikker noe annet. Den eneste grunnen til å drikke Four red fruits må jo være at man ikke har smakt nypete.

Så over til den store nyheten. Jeg håper du sitter mens du leser dette. Ren nypete smaker ikke godt. DET SMAKER IKKE GODT! Tragisk. Det tar et kvarter å koke (!) og smaker meh. Fargen er svak, og smaken er kjedelig. Det er ikke så lett å miste store deler av både identiteten og personligheten min på under en halvtime. Jeg ble så lei meg at jeg kastet alt i søpla og har prøvd å glemme det, men jeg må jo nesten dele denne tragiske nyheten så ingen går i samme felle som meg. Nå må jeg vurdere om jeg skal kutte ut te fra livet mitt for alltid, eller om jeg kan leve med å være en person som liker hibiskus-te. Favorittblomsten min er erteblomster. Jeg tviler på at de to tingene kan kombineres i en og samme person.

Jeg tok ingen bilder av denne tragiske hendelsen, for jeg var for opptatt med å være forferdet og sjokkert. La oss heller avslutte med det eneste bildet som passer i en slik situasjon: et stort svart hull.

https://www.nasa.gov/image-feature/star-wanders-too-close-to-a-black-hole

Bilde fra https://www.nasa.gov/image-feature/star-wanders-too-close-to-a-black-hole Takk for at dere tar bilder som beskriver personligheten min i en verden uten nypete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s