Tonje tester te: Confecta nypete

Nå tenker jeg du er spent! Første te ute i den prestisjetunge tetestingen Tonje tester te er: Confecta nypete!

nypete - giphy-downsized-large

Smak

Nypesmak: her har vi en te som har skjønt det, uten noe annet fiksfakseri enn ren nypesmak. Yay! Det står på boksen at den også inneholder hibiscus, men jeg kjenner ikke noe annet enn nypesmak. Tenk om det er hibiscus jeg egentlig liker, og så har jeg gått hele livet og trodd at jeg elsker nyper? En skremmende tanke. Wikipedia påstår at hibiscus er det samme som hawaiirose, noe som gjør tanken enda mer skremmende. Det høres i overkant pretensiøst ut å fortelle folk at favorittsmaken min er hawaiirose, så jeg håper Wikipedia tar feil, eventuelt at hawaiirose smaker helt likt som nyper. Høy måloppnåelse der, altså.

Styrke: En pose er nok (til og med for oss som liker teen sterk), men ikke prøv deg på påfyll med vann med samme pose når koppen er tom. Svak te er kjip te. Høy måloppnåelse igjen!

Kald smak: ypperlig! Ingen bitterhet, bare supersterk nypesmak. Yeah! Denne kan du altså glemme i alt fra 5 minutt til 5 timer, og den er like god på smak. Den perfekte teen. Høy måloppnåelse. Igjen.

Annen smak: Jeg orker ikke tenke mer på hawaiiroser, så la oss bare si at det ikke finnes andre smaker i denne teen.

Lakris/anis/fennikel: nei, heldigvis ikke! Nesten litt uflaks at vurderingskriteriene ikke har en egen kategori som heter ekstremt høy måloppnåelse nå.

Utseende

Poser: her finner vi en av mine favorittposer, nemlig pose uten tråd. Ingen irriterende små lapper eller tråder som bare er i veien. Høy måloppnåelse!

IMG_20170807_140802

Innpakning: 

IMG_20170807_140743Er ikke dette ganske ok, da? Siden jeg liker Aladdin godt, så liker jeg ånden som kommer opp av lampen. Fargen er nyepaktig, noe som selvfølgelig er ypperlig. Det eneste jeg har å utsette på innpakningen er i grunnen fonten. «24 teabags» kunne vel strengt talt blitt skrevet på en penere måte. Men så har du innsiden som gjør opp for den litt uheldige fonten til gangs!

IMG_20170807_140824

I lokket blir du møtt av denne høflige beskjeden, som beroliger stressa sjeler som meg, om at denne teen godt kan drikkes sent på kvelden. Godt å vite.

IMG_20170807_140853Etter hver som du forsyner deg med poser kommer det i tillegg fram ei svært praktisk liste over hvordan du kan få tilbake søvnen på naturlig måte. Enhver te som mener gressklipping og aften-tur er mosjon, er min type te. For ærlig talt, føkk intervalltrening. Så da kan vi trygt konkludere med at det blir høy måloppnåelse for utseende også!

Pris: Ja, så var det prisen. Den husker jeg ikke, men det må jo bety at den verken var sjokkerende høy eller lav? Og middels pris er vel høy måloppnåelse? Jo, det synes jeg.

Konklusjon

Gratulerer til Confecta nypete som går rett inn på førsteplass! Yeah!

confecta pdf

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s