Slutt

Jeg kom over en artikkel på nettsidene til KK (ikke Klassekampen, altså, men Kvinner og Klær) med overskriften «Er «busken» på vei ut igjen?» hvor de skriver at naturlig hår ikke er moderne mer, fordi Kim Kardashian har stilt opp naken og glattbarbert.  Det gjorde meg rasende fordi:

1) kvinners underliv er ikke mote

2) Kim Kardashians nakenbilder skal da sørenmeg ikke ha innflytelse på NOE SOM HELST

Så jeg sendte linken til ei venninne for å klage, og hun svarte ved å sende meg denne videoen, som tydeligvis har skapt stort oppstyr uten at jeg har fått det med meg:

Og det stopper ikke der. Veet har en hel serie av reklamer i samme stil:

Jeg er ikke den første som hisser meg opp over disse reklamene, men ærlig talt, hva er det som skjer med synet på kvinnekroppen? Nå må vi alle bli enige om å skjerpe oss, for det her blir for dumt. Barn ser på det her. Hvis du havner i en ambulanse så skal du IKKE bry deg om hvor lenge det er siden du barberte bikinilinja.

FAEN.

6 comments

  1. Lina Kristine

    Hahaha, eg lo av den siste der! Eg liker ikkje å uttale meg som ambulansearbeider på nett, men gjør eit lite unntak her. Alt av personlig hygiene er ein bonus, men form min del kan du gro to meter langt sjegg på leggene om du vil det! Det hadde egnetlig vært imponerende!
    Det er utroliig hva folk tror at vi tror at vi tror at vi tenker over (den var dyp). Mormor skifter truse hver gang hun skal ut døren i tilfelle hin blir syk og noen skal nåtte kle av henne… Det er ganske fasinerende å faktisk bli helsepersonell og oppdager at denne reine trusa (eller i dette tilfelle håret på leggene) faktisk ikkje er noko eg ofrer ein eineste tanke, og så er det noko folk faktisk beskymrer seg sååå mykje for! Trist!
    (Ja, eg veit at dette var ein spøk, men det er faktisk folk der ute som oppriktig beskymrer seg)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s