I dag elsker jeg gulv

Jeg har det med å henge meg opp i ting. I de siste ukene har denne tingen vært litt rarere enn vanlig. Dette innlegget har interiørblogg-tendenser, men jeg har så gledelige nyheter at det får gå: Linoleumsgulvet er på vei tilbake (håper jeg, litt desperat).Jeg elsker linoleumsgulv. Og Ibsen elsker det. Jeg og Ibsen elsker linoleumsgulv. Her er et bilde av et av Ibsens flotte linoleumsgulv, forresten. Og ikke nok med at jeg og verdens beste forfatter liker det, det er også miljøvennlig. Gulvet framstilles av linolje, harpiks og kork og legges på grov strie. Lett å vaske er det og!

Linoleumsinteressen ble ikke mindre da jeg var innom bloggen til en av sjefene mine på Folkemuseet som driver og pusser opp et enormt hus, og hadde linket til en kanadisk prøvebok over linoleumsgulv fra 1926.

Jeg drømmer om egen leilighet med linoleumsflis på kjøkkenet. Akk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s