Solkrem på ryggen OG rumpa neste gang

Her skal jeg sitte de neste to ukene! Du ser en do fra Tynset og fjøs med tilbygd løe fra Engan i Os i Østerdalstunet på Norsk Folkemuseum. Foto: Kjetil Bjørnsrud, 2002.

Her skal jeg sitte de neste to ukene (unntatt helgene)! På bildet ser du en do fra Tynset og fjøs med tilbygd løe fra Engan i Os i Østerdalstunet på museet. Foto: Kjetil Bjørnsrud, 2002.

I dette øyeblikk ligger jeg på magen i senga. Ikke fordi jeg er trøtt, men fordi jeg er så solbrent på rumpa etter en tur på stranda at jeg ikke orket å sitte oppreist mer. Det er, som du vet, helt sjukt fint vær overalt, inkludert Oslo. Her er nemlig jeg, fordi jeg ikke klarte å gi slipp på sommerjobben på Folkemuseet i år heller. Kom innom hvis du er i Oslo, da! Jeg er hun som sitter i ullstakk og svetter som en gris, men smiler likevel. Jeg kan vise deg hva et barfrø er. Helt sant. Jeg vet det ser ut som et tulleord, men det finnes og er sjuuuuukt spennende. Vi har også lefse. LEFSE. Alle liker det.

La deg gjerne friste med denne lille saken fra NRK om hvor jæskla varmt det er på Folkemuseet for tida:

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestlandssendingen/DKOA98071014/10-07-2014#t=2m22s

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s