A tracking system for assholes

Jeg vet jeg har skrevet om The Bloggess før, men hun er så fantastisk at jeg gjør det igjen. Leser du bloggen hennes? Hun er virkelig hysterisk morsom, og har en greie for å kle ut utstoppa dyr, noe som gjør at jeg får lyst til å fylle opp rommet mitt med søtinger som dette (men jeg innser at den voksende samlingen min av lavavaser fra Vest-Tyskland får være nok enn så lenge):

Men til poenget: hun har kommet med en fryktelig god ide! Forrige uke var det ei jente som hadde laget glitterpiller som hun mente man kunne åpne og slenge rundt seg hvis man følte seg litt nedfor. Dette virker kanskje trivelig, helt til man har det hersens glitteret over hele seg. Og tro meg, glitter er sørenmeg umulig å få bort. Så The Bloggess foreslo heller at vi kan kaste glitterpillene på folk som er slemme. Hun skriver

[…] you’ll be able to tell assholes as first sight because they’ll always have glitter on them.  It’s like a tracking system for assholes.
Genialt! Det finnes litt for mange slemme folk rundt omkring, tross alt. Så dette er en advarsel: vær snill eller glitre for resten av livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s