Humørklipp

Har du små filmklipp som du liker å se på når du er i bestemte humør? Det har jeg. Siden jeg tydeligvis driver og gir av meg sjøl i 2014, har jeg tenkt å dele lista med deg. Deler av den, i hvert fall. Dette er verken nye eller ukjente klipp, men de funker. Det er det viktigste.

Hvis jeg trenger å le

Hvis jeg trenger å se på noe fint eller koselig

Hvis jeg er lei meg (kliss-alarm!)

Hvis jeg blir ekstremt sint på språkjåler og trenger støtte

Jepp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s