Sjukdom

Hvis du er av den observante typen, la du merke til at det ikke kom noen kalendergjetting verken på fredag, lørdag eller søndag. Og jeg har en utrolig god grunn på fredag, for jeg holdt nesten på å dø (også kjent som hodepine). Jeg tenkte jo selvfølgelig at NRK tok en liten pause fra julekalenderen da de merket at jeg ikke hang med lenger, men neeeida, de bryr seg visst verken om mennesker eller helse. Men du, jeg begynner å bli litt lei av gjettingen. Flaks at dette er min blogg, så jeg kan skrive hva jeg vil. Og nå vil jeg heller vise frem hva jeg gjorde i går kveld:

IMG_20131208_141558Jeg pynta den lekre pepperkaka der. Den er kanskje ikke så fin, men på et eller annet tidspunkt i livet innså jeg at det beste er å cut the crap og velge pynt utelukkende etter smak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s