Blir det knust skalle eller lårhalsbrudd?

I dag var det is på gata i Trondheim, og jeg hadde på meg sommersko. Nå er vi der! Sesongen hvor jeg gang på gang faller så lang jeg er, kombinert med ukontrollerte jentehyl. Det er bare å glede seg, spesielt hvis du bor i Trondheim. Eller, ikke hvis dette er året hvor jeg faktisk brekker lårhalsen. Da blir jeg nok eksepsjonelt sytete. Vi vet alle at det kommer til å skje, spørsmålet er bare når.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s