Jeg velger meg apr…nei vent…dipp!

I helga var jeg på hyttetur hvor vi spiste dipp til middag. Mhm, du leste rett. Middagsdipp. Nå vet jeg ikke med deg, men jeg spiser neste aldri dipp, og jeg skjønner ikke hvorfor. Hver gang det er en eller annen høytid i USA så er det dippoppskrifter og dippbilder over hele internett (hvis du leser de samme bloggene som meg, i hvert fall. Og det burde du jo. De skriver om dipp der).  Så dette innlegget er intet mindre enn en hyllest til dipp. Og hytteturer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s