Mas litt’a

Mufasa

Jeg skriver ei bok! Der. Nå er det offentlig. Jeg har en skikkelig slitsom uforløst kunstner i magen, og han gir seg ikke. Jeg vil ikke si hva boka handler om, men jeg kan røpe at det ikke er skjønnlitteratur. Jeg tenkte kanskje du ville ta deg tid til å mase litt på meg om hvordan det går med skrivinga innimellom? Det er fryktelig vanskelig å prioritere skriving, nemlig, for det er så mye annet viktig/hyggelig/underholdende som foregår. Og så er det så skummelt. Men nå som jeg vet at du vet, får jeg i det minste litt press på meg.

Det er av en eller annen grunn ganske flaut å være en av disse som skriver bøker. Det er jo mange av oss, og veldig få får utgitt det de knoter med. Men jeg har kommet frem til at det er enda verre ikke å prøve. Så får du heller le av meg når jeg sitter der som 50-åring uten en eneste utgivelse. Da har jeg i det minste kost meg skikkelig mens jeg har skrevet. For det er så fint å skrive, ass. De gangene jeg faktisk gjør det.


7 svar til “Mas litt’a”

  1. Mm. How you uh, how you comin’ on that book you’re working on? Huh? Gotta big, uh, big stack of papers there? Gotta, gotta nice subject you’re working on there? Your big non-fiction you’ve been working on for 3 years? Huh? Yeah? Working on, working on that for quite some time? Huh? Yea, talking about that 3 years ago. Been working on that the whole time?

  2. Men du, hvordan går det egentlig med den derre boka du skriver? Skrevet noen kapitler eller? Jobber mye med den? Skriver du litt hver dag? Hva med å legge ut en prøvesmaking? For du har vel skrevet mye nå? Du har jo tross alt jobbet med den i ganske lang tid, har du ikke?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: