Er det nå jeg skal bli fornærma?

Er det ikke sånn at reklamen på nett er tilpasset meg ut ifra hva disse overvåkerne (som jeg visstnok skal være så redd for) har funnet ut at jeg liker? For da er det noen som virkelig ikke har gjort jobben sin. Da jeg var på adressa.no her en dag fikk jeg nemlig opp reklame for klesmerket Rockdenim. For det første er det klær for menn, og for det andre er det HELT FORFERDELIGE klær for menn. For det tredje er det sånne jålete muskelkarer som ser ut som de bor på Elixia. Blæh. Her kommer bildebevis:

rockdemin 1

Dette er overgrep av bomull. Stoffet skriker om nåde. Skjorta er jo altfor liten! Og altfor åpen.

rockdemin4Kanskje det er på tide med litt mindre klaging over anorektiske kvinnemodeller, og litt mer fokus på at mannlige modeller står i fare for å miste armene på grunn av fullstendig mangel på blodtilførsel.

rockdemin2Er det lisseslips? Det er kun bestefar som ser bra ut i lisseslips. Kun bestefar.

rockdenim7Nei!

rockdemin5NEI!

rockdenim8Nå orker jeg ikke mer.

  1. Jan Thomas (den ekte)

    Shit! Der går den bestillingen i retur… Takk for advarselen! Det er godt du kan fungere som motepoliti Tonje, slik at de av oss med mindre estetisk sans ikke går på slike smeller. Det viste seg for øvrig at klærne ikke bare hindret sirkulasjon i armene, men også var særdeles stramme i mageregionen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s