Hvorfor Trondheim er så jæskla bra, del 1

Det er mange som ikke skjønner hvorfor jeg valgte å flytte tilbake til Trondheim, så jeg tenkte det var fint å lage en fast spalte hvor jeg informerer fraflytterne og skeptikerne om hvorfor det er så fint å bo her. For Tre Små Kinesere har sannelig rett i at

Ingen blir igjen hvis all sammen fæææær

På tirsdag var jeg på konsert med Kreg Viesselman. Det er en amerikansk musiker som spiller fryktelig trivelig musikk. I arrangementbeskrivelsen sto det «Gratiskonsert med Kreg Viesselman på Familien + overraskelse!».

IMAG0453

Da vi kom inn på Familien kjente jeg vaffellukt, og ble i overkant glad da det viste seg at de serverte gratis vaffel! ÆÆÆÆ! For en flott overraskelse! tenkte jeg, og gumlet ivei. Men vet du hva? Gratis vafler var ikke overraskelsen. Overraskelsen var at Sundli-søsknene kom og spilte en hel konsert for oss som oppvarming til Kreg Viesselman. Det er intet mindre enn FANTASTISK. Jeg elsker Gunhild Sundli. Hun er jo så flink at jeg blir helt svimmel, og brødrene hennes er sabla gode de også. Hvis du ikke vet hvem det er, så har både Gunhild og Sveinung vært med i Gåte, og de tre søsknene spilte samme  konsert som de skal gjøre på Hilme. Det sto en stor sofa rett foran scenen, hvor det mystisk nok var ledig da vi kom, så der satt vi med konstant gåsehud (spesielt under den nye versjonen av «Sjåaren» for den er jo så fin!).

IMAG0451

Jeg sier ikke at det der ikke kunne skjedd i andre norske byer (jo), men det fikk meg til å bli enda litt mer forelska i denne koselige byen som jeg driver og gjenoppdager for tiden. Kom opp hit du også, da!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s