Snodig Moodi

Husker du innlegget hvor jeg skrev at jeg ble forvirra over Aftenpostens anmeldelse av isen Moodi? De mente den var for søt, men syrlig og med et kunstig og artig utseende. Jeg har nå smakt den:

IMAG0405

IMAG0407

IMAG0406

Jeg hadde ikke anledning til å ta bilde av isen flott dandert på et bord i dagslys, omringet av blomster og lovehearts, som de proffeste bloggerne. Jeg er faktisk aldri i situasjoner hvor det lar seg gjøre, dessverre. Men jeg fikk lyst på is og spiste den i bilen utenfor Kiwi, på vei hjem fra ungdomsskoleavslutningen til lillebroren min. Lillebrors flotte skulptur fra sløyden fungerer derfor som bakgrunn. Og mine vinterbleke lår, selvfølgelig. Blir ikke stort bedre enn det.

Og her kommer endelig anmeldelsen av isen: både smak, farge og utforming får 2. Nå som jeg har blitt lærer som til og med har prøvd seg som sensor på eksamen så gir jeg kun rene karakterer. Såvidt ståkarakter til Moodi, altså. Eneste som trekker opp er størrelsen på isen og forholdsvis grei innpakning. Og tanken, da. Tanken å kombinere saftis og fløteis er jo strålende god.

 1. Ida

  Du har en merkelig issmak, altså. Du liker kanskje ikke den andre nye isen til Hennig Olsen heller? Sommerisen? (utfordring til ny istest) Du er min isnemesis! (Men jeg ser av bloggen din at du liker øl! Så smaken din er på riktig vei, det skal du ha!)

  • mellombels

   Oooo, plutselig har vinoe å krangle om på sommeren også! Diplomis er best, selvfølgelig. Men jeg hadde trua på Moodi. Flere må testes!

   • Ida

    Ja, endelig! Det har vært et savn. Diplomis, du liksom. Hva er yndlingsisen din da? Kroneis? Pinup? hoho… Trøndere, ass.

   • Ida

    Ja, faktisk. Og Sommerisen. Snickers-is? Pøh. Det er så søtt og kvalmende. Og lite oppfinnsomt. Du kan jo bare kjøpe en snickerssjokolade!

   • mellombels

    Døh, du burde være forsiktig med å sette oppfinnsomhet på lista over krav til god is, for så å si at favorittisen har navnet «sommeris».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s