Plutselig ble det sommer

I dag ble jeg ferdig med siste time på skolen jeg har jobbet dette halvåret. Jeg har undervist i norsk og engelsk for fire klasser som nå er ferdige på skolen og klare for arbeidslivet. Forhåpentligvis, i hvert fall. Siden jeg verken hadde lærererfaring eller pedagogikk før jeg startet, har jeg tenk «HVA FAEN ER DET JEG DRIVER MED!?» mer enn én gang i løpet av semesteret, men det gikk jo bra. Kjempebra, vil jeg faktisk si. Jeg har til og med vært sensor på eksamen. Så vet du hva jeg skal gjøre på?

jeg klarte det

For det er sørenmeg ikke lett å være lærer, ass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s