Nothing to see here

IMG_8377

Vet du hva som er like viktig som å vite om et sted er åpent? Om det er stengt. Dette har et av galleriene på Bakklandet tatt på alvor. Når potensielle kunder går fordi, ser de med en gang at her er det ingen vits i å komme for å kjøpe glassfat eller kyllinger av metall. Døra er låst. Eieren er kanskje der for å sette ut skilt om at butikken ikke er åpen, men det betyr ikke at du får komme inn. Nånei du, legg bort pengene og kom deg videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s