Hør på meg. Jeg er en blogger.

Bloggere bugner over av kunnskap om hvordan man får et lykkelig liv. Og ser du på bloggene deres, så er det liten tvil om at de vet hva de snakker om, for lykkeligere enn den gjengen der blir man ikke. Hovedtipset nå til dag er glade tanker. Og siden jeg er usedvanlig sur i dag (og i går, ikke min beste uke, det her) tenkte jeg å prøve ut nettopp dette tipset. Før jeg går videre vil jeg poengtere at jeg overhodet ikke er deprimert. De deprimerte bloggerne har tatt opp kampen mot rosabloggerne med bilder av regn, uoppredde senger og antidepressiva-piller. Heldigvis slipper jeg det der, for det virker nesten like slitsomt som å være konstant lykkelig. Uansett: jeg prøvde å tenke glade tanker, men det er ikke så lett når alt irriterer meg. For å få litt hjelp, googlet jeg happiness and sunshine. Vet du hva jeg fant? Dette:

tumblr_llcig9Hf7l1qam9d1o1_500En blomst som har tryna/blitt slengt på asfalten. Hva dette har med happiness å gjøre, nei det vet ikke jeg. Den minner meg heller om den første satc-filmen i den scenen hvor Mr. Big kaster den hvite blomsten på gata etter Carrie har slått ham med brudebuketten.

tumblr_l2dnkp4Aw61qc04yqo1_500

Skjønner du ikke hva jeg snakker om? Good for you. Siden jeg som blogger kan komme med tips om hva som helst, uten noe som helst kunnskap om emnet, skal jeg gjøre som alle andre bloggere og fortelle deg hvordan du EGENTLIG får et bedre liv. Det er ikke glade tanker som er hemmeligheten. Det er…wait for it…baking.

La meg illustrere. Dette er et bilde av glade tanker:

keep-calm-and-think-happy-thoughts-9

Glade tanker, ass. Kommer alt for ofte i form av en oppbrukt og stygg meme. Æsj, jeg blir ikke glad av det her!

IMGP9445

Dette, derimot! Ren lykke. Så nå skal jeg bake boller. Uten rosa melis og love hearts-pynt, altså. Jeg mener enkel baking.

Konklusjon: bakst > glade tanker. Hør på meg. Jeg er en blogger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s